Vragen? Bel ons op (038) 454 24 04

INSTALLATIEBEDRIJF THEO BELTMAN ZWOLLE
Sterk in Service

Plannen voor nieuwbouw verbouw of renovatie van uw woning of bedrijfsruimte? 

Installatiebedrijf Theo Beltman heeft al bijna 30 jaar ervaring op het gebied van technische installaties gericht op nieuwbouw, verbouw en renovatie van uw woning of bedrijfsruimte. 
Wij helpen onze klanten graag verder als het gaat om:

*Elektrische installaties*Centrale verwarming*Data- en netwerkkabels*Vloerverwarming

*Gas- en waterleidingen*Warmtepompen*Riolering*Zonnepanelen*Sanitair Ventilatie

*Agrarische installaties*Zink- en dakwerken*DiamantborenNeem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.                                                                

Installatiebedrijf Theo Beltman is aangesloten bij Qinstall, een onafhankelijk keurmerk dat de aanleg van veilige installaties bevordert.

PORTFOLIO

NIEUWS

02 oktober 2017

Ga erop vooruit tijdens de Vaillant Vooruitverkoop

Al vanaf de oprichting in 1874 helpt Vaillant de wereld vooruit met tal van baanbrekende innovaties zoals de centrale verwarming. Ook nu gaat u erop vooruit tijdens de Vaillant Vooruitverkoop.

Meer
28 december 2015

Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE)

Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) Op de recente VN klimaattop in...

Meer

OVER INSTALLATIEBEDRIJF THEO BELTMAN

Installatiebedrijf Theo Beltman Zwolle is 1985 begonnen als een eenmanszaak, die al snel uitgroeide tot een gerenommeerd bedrijf in Zwolle en omstreken met een grote tevreden klantenkring. Vanaf 2012 is Dennis, de zoon van Theo, mede-eigenaar geworden van het bedrijf. 

Het bedrijf groeide van eenmanszaak uit tot een kleinschalig, flexibel bedrijf met enthousiaste werknemers die meegaan met de tijd. Wij staan voor service, betrouwbaarheid en volgen de technologische ontwikkelingen op de voet. Wij investeren graag in onze medewerkers van ons installatiebedrijf door ze veel relevante cursussen te laten volgen en seminars bij te wonen.

Onze monteurs zijn zeer breed opgeleid, waardoor zij in staat zijn mee te denken met u als klant en u van een goed advies te voorzien. Dit zowel tijdens de voorbereiding op de bouw als tijdens de bouw zelf. Dit kan behoorlijk kostenbesparend werken voor u als klant.